Tandartspraktijk Liem Kaatsheuvel

Het team van Tandartspraktijk Liem biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Corona maatregelen

Wij hervatten weer deels de reguliere mondzorg. Om iedereen veilige zorg te kunnen bieden, gebeurt dit onder strikte voorwaarden.
Het is daarom voor ons erg belangrijk het volgende te weten:
– Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van de testuitslag van een coronatest?
– Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten, hoesten, verhogen of koorts, kortademigheid of benauwdheid, reuk-en/of smaakverlies?
-Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
-Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
-Heeft u nu huisgenoten met corona?
-Bent u in (thuis)quarantaine, of bent u korter dan 10 dagen geleden teruggekeerd uit een land/regio met code oranje of rood?

Bij het maken van een afspraak zullen wij de bovenstaande vragen met u bespreken.

Belangrijke corona maatregelen:
– Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk zonder onnodige begeleiding. Wacht anders buiten.
– Bij binnenkomst adviseren wij om een mondkapje te dragen.
– Bij binnenkomst moet u uw handen desinfecteren met handalcohol. De alcoholdispenser moet met de elleboog worden bediend en is te vinden aan de muur naast de balie.
– Er mag maar 1 patiënt in de behandelkamer zijn. Komt u met meerdere personen tegelijk, dan mag de rest buiten of in de auto wachten en niet in de wachtkamer.
– Wij schudden geen handen.
– Voor bepaalde behandelingen vragen wij u om 1 minuut te spoelen met 1% waterstofperoxide.

Let op! Wij zijn voor vragen en het maken van afspraken alleen telefonisch bereikbaar, dus kom niet zomaar de praktijk binnenlopen als u geen afspraak heeft.
Vanwege de extreme drukte kan het zijn dat we nu langere wachttijden hebben dan u van ons gewend bent.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.