Tandartspraktijk Liem Kaatsheuvel

Het team van Tandartspraktijk Liem biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de praktijk gesloten voor de reguliere zorg tot tenminste 28 april 2020. In die tussentijd kunt u uitsluitend bij dringende spoedgevallen bellen naar het spoednummer.
Onder spoed wordt verstaan:
-Trauma
-Nabloeding na een behandeling
-Acute, heftige pijn
-Mogelijk levensbedreigende ontstekingen

Het volgende valt niet onder spoed:
-Een vulling uit met een eventuele scherpe rand.
-Last met koud en warm.

Mocht u symptomen van het Coronavirus hebben (zoals verkoudheid, hoesten, koorts) én een acute tandheelkundige pijnklacht, neem dan eerst telefonisch contact op met de praktijk. Kom niet zelfstandig naar de praktijk om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.
Voor eventuele vragen zijn wij van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 11.00 uur.
Patiënten die met ons een afspraak hebben staan vóór 28 april, zullen de komende dagen worden afgebeld.

Uitsluitend voor de dringende spoedgevallen kunt u naar het spoednummer bellen, welke te horen is op het antwoordapparaat.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Patiënt worden

Wij nemen nieuwe patiënten aan. Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Tijdens de eerste afspraak zal een intake plaatsvinden of u geschikt bent voor onze praktijk. U kunt zich telefonisch aanmelden.